ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

30 Ιουν 2008

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ

Δυστυχώς την εβδομάδα που πέρασε "απουσίαζα" από τα "δρώμενα" του μπάσκετ στην Κρήτη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Διάβασα όμως με έκπληξη τα υπόλοιπα σάιτ του Ηρακλείου που ασχολούνται με το μπάσκετ, ( www.irakliokidbasket.blogspot.com,www.ergobasket.gr,kretaworldbasket.blogspot.com) τι συνέβη στο Αρκαλοχώρι στο περιβόητο final four ,παμπαίδων Α΄,Β΄.
Κατ΄αρχήν περί γιορτής του μπάσκετ και διάφορα "φούμαρα",ας τα αφήσομε στην άκρη.Όλοι ξέρουμε γιατί στο τέλος αποφασίστηκε να γίνει έτσι η "γιορτή".Και αυτό αγαπητέ Σταύρο σαν νέο μέλος της Ένωσης "βαρύνει" λίγο και εσένα.Διότι ξέρεις ότι σε στηρίξαμε όλοι για να εκλεγείς πιστεύοντας (και συνεχίζοντας βέβαια) ότι θα δώσεις μια νέα πνοή στο "αραχνιασμένες" από ιδέες και πρωτοβουλίες Δ.Σ της Ένωσης.Θέλομε να βρεθεί ένας άνθρωπος επιτέλους που να μπορεί να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι και να μπορεί να πει ένα όχι .
Γι αυτό τώρα που είναι νωρίς και δεν έχει αρχίσει η σαιζόν είναι ευκαιρία να μπουν σε μια τάξη τα πράγματα.
Συμφωνώ και ταυτίζομαι απόλυτα με τις απόψεις τόσο του φίλου και συναδέλφου Μιχάλη στο σάιτ του , γιατί ξέρω ότι έχει το θάρρος της γνώμης και βάζει πάνω από όλα το "συμφέρον" των παιδιών και ότι κάνει, το κάνει γι αυτά χωρίς να επιδιώκει προσωπικά οφέλη ,η ιδιοτελή σκοπό.
Όπως συμφωνώ και ταυτίζομαι απόλυτα με τον επίσης φίλο και επίσης συνάδελφο Νώντα για τις απόψεις που έχει εκφράσει στο σάιτ του.
Τέτοιες φωνές πρέπει να ακούγονται και να λαμβάνονται υπ΄όψιν από τους αρμόδιους χωρίς να σκέφτονται ότι θα τους "φάει" κάποιος τις καρέκλες.
Θυμίζω άλλωστε ότι και πέρυσι στο περυσινό Final four παμπαίδων Α΄που είχε γίνει στην Ν.Αλικαρνασσό είχαμε ξανά τα ίδια προβλήματα με τους διοργανωτές.Δηλαδή μας έβαλαν και παίξαμε σε συνθήκες καύσωνα σε ένα κλειστό χωρίς εξαερισμό (σπάσαμε τις πόρτες και τα παράθυρα για να αεριστεί κάπως ο χώρος), υπήρχε απουσία γιατρού, οι υπεύθυνοι του κλειστού δεν εμφανιζόταν να ανοίξουν την ώρα του αγώνα το κλειστό , δεν υπήρχε σφουγγαρίστρα κλπ.) Όταν λοιπόν δημοσιεύσαμε στον τύπο μια επιστολή με αυτά τα προβλήματα (σαν γονείς) "πέσαν και μας έφαγαν" 'όλοι οι θιγόμενοι.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα (όχι μόνο αυτό βέβαια αλλά και κάποιες διαιτησίες) να παραιτηθούν έφοροι και θεωρώ ότι το Κρητικό μπάσκετ να κάνει εκείνη την εποχή βήματα προς τα πίσω.
Τέλος πάντων όλα αυτά είναι περασμένα και τώρα δίνεται στους αρμόδιους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νέα αρχή χωρίς παρατράγουδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: