ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

5 Μαρ 2009

ΠΑΙΔΕΣ:ΚΥΔΩΝ-ΑΓΟΡ 47-45

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΙΣΣΟ
Η εκκρεμότητα που υπήρχε στην 3η αγωνιστική της τελικής φάσης των Παίδων ολοκληρώθηκε χθες στο παιχνίδι ΚΥΔΩΝ-ΑΓΟΡ.Οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι ντέρμπι επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με σκορ 47-45, και διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή, συγκατοικώντας με τις δυο ομάδες του Ηρακλείου.
Αντίθετα ο ΑΓΟΡ μετά την νέα ήττα ,πολύ δύσκολα θα προλάβει "το τρένο της κορυφής",καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμα, και αναζητά συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Στο παιχνίδι ο ΚΥΔΩΝ ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο γηπεδούχος ήταν επιβλητικός.Στο τέλος όμως ο ΑΓΟΡ "ψαλίδισε" την διαφορά και κατάφερε μισό λεπτό πριν το τέλος να ισοφαρίσει (45-45).Ο ήρωας των τελευταίων λεπτών για τον Κύδωνα ήταν ο Παπαδόπουλος που με δυο βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ ,και με μια 'τάπα" έξι δεύτερα πριν το τέλος δεν επέτρεψε στον ΑΓΟΡ να πάει το παιχνίδι στην παράταση.
Πηγή φώτο:Χανιώτικα Νεα
Διαιτητές: Καμπίτσης, Κουτσοπεράκη
Δεκάλεπτα: 8-4, 26-13 (ημιχ.), 36-31, 47-45
Κύδων (Δ. Ιωαννίδης): Γουρνιεζάκης 1, Κλεισιάρης 8, Μαρτσάκης, Κοκολάκης, Παπαδόπουλος 10, Μανίγκοντιτς 8, Καβρουδάκης 2, Ντουντουλάκης, Μοχλάκης, Ξηρουχάκης 2, Αρτεμάκης 2, Σπανουδάκης 14.
Για την ομάδα του Νίκου Σειραγάκη , από 12 πόντους σημείωσαν οι Λαγκουβάρδος και Μπενάκης, με 1 και 2 τρίποντα, αντιστοιχα.
Πηγή:Χανιώτικα Νεα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓ

Ν- Η

Β

1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α

3

2-1

5

2

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

3

2-1

5

3

ΚΥΔΩΝ

3

2-1

5

4

ΑΓΟΡ

3

0-3

3


Δεν υπάρχουν σχόλια: