ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

25 Απρ 2009

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α'

Τα αποτελέσματα:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’

Αγώνας

Σκορ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ


17-60




Το Ακρωτήρι πέρασε σαν σίφουνας από το κλειστό της Αλικαρνασού κερδίζοντας μετά από το Ηράκλειο και τον Εργοτέλη μέσα σε 4 ώρες (το πρώτο παιχνίδι Ηράκλειο - Ακρωτήρι ξεκίνησε στις 12:00, ενώ αυτό με τον Εργοτέλη στις 16:00). To παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού η ομάδα του Ακρωτηρίου ήταν σε άλλο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι περισσότερες παίκτριες του Ακρωτηρίου θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα των κορασίδων αφού εξάντλησαν το όριο ηλικίας για τη συμμετοχή τους στην κατηγορία. Αντίθετα την ομάδα του Εργοτέλη απαρτίζουν αθλήτριες που θα αγωνίζονται στην κατηγορία των παγκορασίδων για επόμενα 2 και 3 χρόνια.
Για μια ακόμη φορά "εξέπληξε" ελαφρώς η συμπεριφορά του προπονητή των φιλοξενούμενων που χαρακτηρίζεται "αλαζονική".Ας προσέξει λίγο.Είναι πραγματικά καλός στην δουλειά του.
Οκτάλεπτα:03-16 ,13-30(ημ.) 17-37,17-60. Εργοτέλης(Π.Χατζηδάκης):Καρλάφτη 7,Καραπιδάκη 2,Φουκάκη 4,Ραντίνοβιτς 1,Κουλούρη Μ. 2,Μαυρόκωστα,Νησωτάκη,Γιαννουλάκη,Μαυρακάκη,Κουλούρη Σ. 2,Μαυρακάκη.
Ακρωτήρι(Αθ.Αζάς):Κουτσαρελάκη 24,Μαυριδάκη ,Χατζηδάκη 6,Σαμαρά 10,Γιαμιάκη,Κοκολαντωνάκη 4,Παπαγιαννάκη 2,Παρχαρίδου 2,Μαρινάκη 4,Παπαχρήστου 2,Κόκκινου 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: