ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

9 Απρ 2008

ΠΑΙΔΕΣ top six


ΟΦΗ-Χερονάσσιος 44-39
Παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ η ομάδα του ΟΦΗ νίκησε έστω και δύσκολα την ομάδα της Χερσονήσου και πανηγύρισε την είσοδο της στο Final four.Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ο αργός ρυθμός, οι "μεγάλες" επιθέσεις που δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να διεκδικήσει "δάφνες ποιότητας".Εν τούτοις οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα "ηνία" του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες του αντιπάλου τους, δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο να διεκδικήσουν τη νίκη.Κορυφαίοι των νικητών οι Παντατοσάκης,Βλατάκης,Καρδάσης,Νικηφόρος.Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ο τραυματίας Σταθάκης και ο Σκουλούδης.
Τα δεκάλεπτα.......Α. 11-07 Β. 11-12 Γ. 13-09 Δ. 09-11
Διαιτητές.. Σαιτάκης,Γαλανόπουλος .
ΟΦΗ. (Γ.Ροδουσάκης)Νεονάκης, Καρδάσης 7, Βλατάκης 15(2), Σαραντής, Παντατοσάκης 6, Κουμάκης , Ξενάκης 2, Σκεπασιανός 2, Βαμβουκάκης, Νικηφόρος 12, Φραγκιαδάκης.
Χερονάσσιος.(Λαγουδάκης).Βασιλάκης, Μουντράκης N 2, Σταθάκης 18(2), Στεφανάκης, Μουντράκης B 2,Λυδατάκης, Κομπιτσάκης 2, Βασιλάκης, Σκουλούδης 15(1),Μπολμπάσης .
Δηλώσεις .Γ.Ροδουσάκης.Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των γηπεδούχων έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, και δήλωσε. "Αξίζουν συγχαρητήρια σ΄αυτά τα παιδιά. Βλέπουν ότι ο κόπος τους τόσα χρόνια ανταμείβεται.Εχουν ταλέντο και δουλεύουν. Αξίζουν πολλά μπράβο.Αυτά το αξίζουν."
Ν.Λαγουδάκης.Δυστυχώς μας στοίχησαν οι απουσίες.Αν ήμασταν πλήρης, θα διεκδικούσαμε περισσότερα.Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: