ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

1 Σεπ 2008

Συγχαρητήρια κυριοι της ΕΚΑΣΚ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄?
Διαβάζα την προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ για τους Παμπαίδες Β΄ και έμεινα έκπληκτος με αυτό που διάβαζα.Αλήθεια ποιος είχε την φαεινή ιδέα?
Διαβάστε τι γράφει:" Β ΦΑΣΗ
Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προκρίνεται στη Β φάση. Από κάθε ομάδα που προκρίνεται, κατόπιν ψηφοφορίας, θα επιλέγονται οκτώ (8) αθλητές σύνολο εικοσιτέσσερις (24) και άλλοι εικοσιτέσσερις (24) από τις υπόλοιπες ομάδες κάθε ομίλου που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Η ψηφοφορία Θα γίνεται στο τέλος κάθε αγώνα και θα αναγράφεται στις παρατηρήσεις του Φ.Α.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
Ο κάθε προπονητής θα ψηφίζει κατ� εκτίμηση τους τρεις (3) καλύτερους αθλητές της αντίπαλης ομάδας σε κάθε συνάντηση και θα αναγράφει τον αριθμό της φανέλας των παικτών όπως αναφέρεται στο Φ.Α.
Οι αθλητές που θα επιλεγούν θα συγκροτήσουν τέσσερις 4 μικτές ομάδες που θα λάβουν μέρος σε αγώνες μετά από κλήρωση, στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΦΑ και του Δήμου Αρκαλοχωρίου. "
Δηλαδή θα βάλομε τα παιδιά των 11και 12 ετών ,η και πιο μικρά σε διαδικασία αθέμιτου ανταγωνισμού.Να παίζουν μόνο για τον εαυτό τους και όχι για το " ευ αγωνίζεσθε" ,μήπως και καταφέρουν να τους ψηφίσει ο αντίπαλος προπονητής.Έλεος κύριοι .Μπάσκετ παίζουν τα παιδιά δεν θα πάνε Eurovision.Σε αυτή την τρυφερή ηλικία αντί να μαθαίνουν μπάσκετ θα ρωτάει το ένα με το άλλο.Σε επέλεξε ο αντίπαλος κόουτς?Δεν έβαλε το άλλο παιδί?Κοινώς θα δημιουργηθ
εί ένα "μπάχαλο".Που θα εμπλέξει τους προπονητές, τους γονείς τους εφόρους για να πραγματοποιηθεί μια γιορτή.
Κύριοι της ΕΚΑΣΚ.Είστε η διοργανώτρια αρχή .Σκοπός σας είναι η όσο το δυνατό πιο ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σας.Γι αυτό άλλωστε ασχολείστε με τα "κοινά ".Η μήπως ,ρωτάω "μήπως" εξυπηρετείτε ιδιοτελής σκοπούς εκμεταλλευόμενοι την θέση σας.Δεν το πιστεύω.Θεωρώ ότι ήταν ένα "ατόπημα"που αν γίνεται έστω και τώρα πρέπει να διορθωθεί.
Σκεφτείτε επίσης οτι βάζετε σε διαδικασία τον αντίπαλο προπονητή να παρέβη τις αρχές του και να προσπαθεί να επιλέξει(με καθαρά υποκειμενική γνώμη) αθλητές από άλλη ομάδα.Και ύστερα να το σημειώσει που?Στο φύλο αγώνα .Που είναι ο καθρέπτης του ματς.Που αναγράφονται όλα τα στοιχεία ενός αγώνα.Αλήθεια επιτρέπετε αυτό σε δημόσιο έγγραφο?
Κύριοι αφήστε τα παιδιά να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.Δηλαδή να προσπαθούν να μάθουν και να παίξουν μπάσκετ.Και το ξέρουν πιο καλά από εμάς τους μεγάλους.
Η ΕΚΑΣΚ απ οτι ξέρω τα τελευταία χρόνια θέλει να διοργανώνει(και καλά κάνει) γιορτές στους Παμπαίδες Α΄, Β γιατί δεν θεωρούνται ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.
Κάντε το γιορτή κύριοι.Και όχι εστία αθέμιτου ανταγωνισμού ,η και πηγή επεισοδίων η οτιδήποτε άλλο που αμαυρώνει την εικόνα του πρωταθλήματος.
Καλώ όλους τους προπονητές που εμπλέκονται στην διαδικασία αυτή να μην πραγματοποιούν ψηφοφορίες Eurovision.Κάντε με άλλο τρόπο την γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: