ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

30 Αυγ 2008

ΔΕΙΛΙΝΟ-ΟΦΗ 80-90


Το πρώτο φιλικό της περιόδου πραγματοποιήθηκε στο Λίντο μεταξύ δύο "νεοφώτιστων" ομάδων στις κατηγορίες τους.Δειλινό (Γ΄Εθνική) και ΟΦΗ (Β΄Εθνική) "διασταύρωσαν" φιλικά τα ξίφη τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους. Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο ,και οι δυο ομάδες έδειξαν πως θέλουν πολύ δουλειά (κυρίως αμυντικά) ακόμα.

Οι έφοροι του ΟΦΗ Μ.Σφακιανάκης και Μ.Ξημέρης
Έδειξαν όμως και πολλά θετικά στοιχεία.Οι δυο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο τουρνουά Αγγ.Σπυριδάκης. Λεπτομέρειες στο www.grbasket.blogspot.com και στην ετικέτα Β΄Εθνική
Μικρά,μικρά........
  • Όλος ο καλός μπασκετικός κόσμος παρακολούθησε το πρώτο φιλικό της σαιζόν .Παράγοντες πολλών σωματείων ,μέλη της ΕΚΑΣΚ, διαιτητές,προπονητές, αλλά και αρκετός κόσμος "έδωσε" το παρών.
  • Τα πηγαδάκια βέβαια έδιναν και έπαιρναν.
  • Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Σάκης Παναγάκης αφού στην χθεσινοβραδινή προπόνηση τραυματίστηκε στους "χιαστούς".Εκφράζονται φόβοι(πρώτες εκτιμήσεις) για αποχή από τους αγώνες έως και τρεις μήνες.Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.

Όσκαρ ατυχίας για τον Σάκη Παναγάκη
  • Οι περισσότεροι μετά τον αγώνα "μετακόμισαν" δίπλα στο Παγκρήτιο για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: