ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

5 Αυγ 2008

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗΣ

Απο σήμερα το μεσημέρι ο πάγκος των Ακαδημιών μπάσκετ που είχε "χηρέψει " το τελευταίο διάστημα, έχει κάτοχο.Ο φιλόδοξος και ταλαντούχος προπονητής Α.Πινακουλάκης συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της επιτροπής των Ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ κ.Νίκο Βλαχάκη και αναλαμβάνει τις τύχες των Ακαδημιών του συλόγου.
Ο "γάμος" προήλθε κατόπιν πολυήμερων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών και αφού δόθησαν οι απαραίτητες εγγυήσεις μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε η συμφωνία.
Το ιστορικό της συμφωνίας προήλθε ως εξής:
Στα πλαίσια του νέου "ανέμου" ανανέωσης που "φυσά " στον ΟΦΗ ,ο πρόεδρος της επιτροπής των Ακαδημιών εισάκουσε την γνώμη των εφόρων του τμήματος για την αξία την εργατικότητα ,την μεθοδικότητα, την άρτια γνώση του εν λόγω προπονητή, και κατόπιν κατέληξαν στην απόφαση αυτή.
Ο εγνωσμένης αξίας νεαρός τεχνικός θα αναλάβει και τα 3 αγωνιστικά τμήματα της ομάδας(Παίδες,ΠαμπαίδεςΑ,Παμπαίδες Β΄) ,για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αγωνιστικών τμημάτων, όπως άλλωστε ήθελε και η επιτροπή,για να δουλεύψει ολοκληρωμένα πάνω στις Ακαδημίες.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα για τον νέο τεχνικό.Απλά να αναφέρω οτι οι προπονητές που στελεχώνουν την Ακαδημία είναι οι εξής:
Εφηβοι .Γωνιωτάκης Γιώργος
Παιδες,Παμπαίδες Α,Β.Π ινακουλάκης Αντώνης.
Τζούνιορ Α. Γωνιωτάκης Γιώργος
Τζούιορ Β. Εκρεμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: