ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

21 Δεκ 2008

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ

Μικτή Κρήτης 2008-09
Λάβαμε ένα e-mail από ένα επισκέπτη του blog μας, που αναφέρεται στον τρόπο επιλογής των Παιδιών στην Μικτή Κρήτης.Μας ζήτησε να το αναρτήσουμε ,αρκεί να σεβαστούμε τα προσωπικά του στοιχεία το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό.Τα σχόλια δικά σας:

"Σχετικά με την εικοσάδα της μικτής Κρήτης πιστεύω και νομίζω ότι, αδικήθηκαν πολλά παιδιά. Τα οποία έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες και έχουν αφιερώσει τον πολύτιμο ελεύθερο τους χρόνο και έχουν ρίξει πολύ ιδρώτα με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στην μικτή.

Κατά τη γνώμη μου η επιλογή της εικοσάδας έγινε με βάση τα εξής κριτήρια:


  1. Την ποιότητα των παιχτών και τις προοπτικές εξέλιξης που έχουν.
  2. Την καταγωγή τους και σε ποιο σωματείο ανήκουν.
  3. Τις γνωριμίες και τα κονέ.
  4. Το ύψος.

Για να έχουμε μία πραγματική εξέλιξη του κρητικού μπάσκετ και ανάπτυξη όπως θεωρείτε λογικό πρέπει να σταματήσουν να επιλέγουν τα παιδιά μόνο από τις μεγάλες ομάδες και τις μεγάλες πόλεις και να δώσουν μια ευκαιρία
στα παιδιά των μικρότερων σωματείων γιατί νομίζω ότι τους αξίζει πραγματικά.

ΥΓ:Το παραπάνω κείμενο, που σας γράφω, θα ήθελα να το αναρτήσετε χωρίς τα προσωπικά μου στοιχεία."

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον φίλο που τόλμησε να θίξει το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά συζήτηση δεν περιμένουμε να γίνει για ευνόητους λόγους.
Υ.Γ. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι εάν δεν παίζεις στο "Ηράκλειο" δεν έχεις καμία τύχη. Ισως είναι και ένας τρόπος να προσελκύσεις παιδιά στις ακαδημίες. Η μήπως όχι;

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν κι’ άλλα παιδιά με ταλέντο που θα μπορούσαν να συμμετέχουν σ’ αυτήν την μικτή! Όμως ας μην αναζητούμε πάντα το λάθος ή την υπαιτιότητα στους Περιφερειακούς ή Νομαρχιακούς προπονητές. Έχετε ρωτήσει π.χ. τους προπονητές των Σωματείων τι δουλειά κάνουν και πόσα παιδιά έχουν ξεχωρίσει για να στείλουν στα κλιμάκια και πόσα απ’ αυτά πήγαν ? Έχετε ρωτήσει τι δουλειά γίνεται στα σωματεία όσον αφορά την ατομική βελτίωση ενός παιδιού που ξεχωρίζει και έχει προοπτικές για κάτι καλύτερο ? Έχετε ρωτήσει τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα ? Περιμένετε λίγο να δείτε τι δουλειά κάνει η Αττική και ο Πειραιάς ! Αλλά αυτό το θέμα είναι ένας ασκός του Αιόλου που άμα ανοίξει δεν έχει τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον τύπο που τολμησε και είπε ολη την αλήθεια!Ενας απο τους λογους ειναι οτι ειμουν και εγω σε μια απο τις 4 μεκτες και ξερω τι παιζεται,επισης πιστευω οτι καθε χρονο τα περισσοτερα παιδια της μεικτης κρητης παρθηκαν απο τη μεικτη Ηρακλειου και πρέπει να σταματησει γιατι με αυτο τον τροπο στερουν τη χαρα αλλων παιδιων που αξιζουν να βρισκονται στη μεικτη,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, μην χαλάς την διάθεσή σου μέρες που είναι. Δεν αξίζει τον κόπο. Το έχεις καταλάβει άλλωστε.

Καλές γιορτές

Ανώνυμος είπε...

simfono me osa leei autos o anthropos .ti einai auta ta prgamata epidi mpike fetos proponitis stin mikti o kos sifomixelakis exeis valei olo to iraklio oaa.

Ανώνυμος είπε...

i mikti kathe fora pairnei paidia mono apo xania iraklio rethimno kai ante kai kanena apo tin ierapetra poy einai megali omada kai tis alla tis mikres omades kai polis tis exoun entelos ksegramenes!!!!! i gia na paroun kapio apo mikri poli kai apo mikro somatio prepei na einai megalo asteri.ayta prepei na stamatisoyn giati meta ta paidia apo mikra somatia kai polis den tha exoun kinitra gia na ginoun kaliteroi giati tha theoroun dedomeno oti den prokite na pane parapano .