ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

3 Φεβ 2009

ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ


ΤΟ 1ο ΓΛ Βύρωνα/ΕΤΑΔ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ 2ο ΓΛ ΧΑΝΙΩΝ.
Η.... παραδοσιακή δύναμη (μαζί με τον Μαντουλίδη ) στο χώρο των Λυκείων για το μπάσκετ,επικράτησε τελικά στο μπαράζ των σχολικών Αγώνων μπάσκετ που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στα Χανιά.Αναλυτικά:
2ο ΓΛ Χανίων-1ο ΓΛ Βύρωνα/ΕΤΑΔ 37-46
Στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου διεξήχθη χθες το μεσημέρι ο αγώνας μπαράζ στο μπάσκετ Λυκείων
Πηγη εικόνας:Χανιώτικα Νεα
αγοριών, όπου το 2ο ΓΛ Χανίων (πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης) δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική οκτάδα της πανελλήνιας διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αθηναϊκό Λύκειο έχει μεγάλη παράδοση στο σχολικό μπάσκετ, πριν δυο χρόνια κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στη Γαλλία, ενώ ήταν πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδος και στην περυσινή διοργάνωση. Πάντως, στο σχολείο του Βύρωνα υπάρχει Κρητική εκπροσώπηση, αφού με αυτό αγωνίζονται δυο πρώην αθλητές σωματείων του νησιού μας, ο Γιώργος Σκεμπής (ΑΓΟΡ) και ο Δημήτρης Σταθάκης (Χερρονάσιος).
Διαιτητές:
Ραχιώτης, Λέμης

8λεπτα: 3-16, 10-25 (ημιχ.), 18-35, 37-46
2ο ΓΛ Χανίων (Μάρκος Μπεμπλιδάκης): Μπετεινάκης 1, Κοκολάκης, Πούλακας, Μπεμπλιδάκης 10 (1), Μανουδάκης, Αρχοντάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σπανουδάκης 7, Ξηρουχάκης 4, Ναξάκης 6, Αναστασίδης, Κυριακάκης 9 (1).
1ο ΓΛ Βύρωνα/ΕΤΑΔ (Ν. Καραγιάνης)
: Τρυπαρής, Σταθάκης 4 (1), Σκεμπής 9, Δρακόπουλος, Μανσαράη 3, Κεφαλάς, Αηδονίδης, Μελισσαράτος 9, Κεσκινίδης 4, Βλάχος 13 (1), Πασσάς 4, Μελίσσαρης-Παπανικολάου.
* Η τελική φάση, με τη συμμετοχή των 8 Λυκείων που έχουν προκριθεί, θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 23-26 Φεβρουαρίου και η πρωταθλητρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη, 3-11/5).
Πηγή:Χανιώτικα Νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια: