ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

7 Μαΐ 2008

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ




            • Συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΚ
Το ΔΣ της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (7/5) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Το Προολυμπιακό Τουρνουά και οργανωτικά θέματα που το αφορούν, τέθηκαν επί τάπητος, καθώς και η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, με σημείο αναφοράς και φέτος το τουρνουά «Ακρόπολις – EUROBANK» που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ (7-9/7) με τη συμμετοχή της Βραζιλίας, της Κροατίας και της Αυστραλίας. Το ΔΣ απασχόλησε επίσης η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, το Πανελλήνιο Συνέδριο των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο (6-8/6) και η τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων....
3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ :CAMP-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Aρχίζει τον μήνα Mάιο.
Η Επιτροπή ανάπτυξης σε συνεργασία με της Ενώσεις & Τ.Ε. ,προγραμματίζουν την διεξαγωγή τριών προπονητικών camp , τα οποία θα διεξάγονται ένα στο Βορρά, ένα στο Νότο και το Κεντρικό που διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ στην πόλη του Κολινδρού και έχει ενταχθεί πλέον στο καλεντάρι της FIBA EUROPE. Μαζί με τα προπονητικά camp προγραμματίζονται και τα αντίστοιχα σεμινάρια προπονητών, που στόχο έχουν την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος στην περιφέρεια. Με τα τρία αυτά camp που χρονικά προσδιορίζονται το τρίμηνο Ιουνίου – Αυγούστου, κλείνει η αγωνιστική περίοδος του Αναπτυξιακού Προγράμματος.
CAMP ΒΟΡΡΑ :Συμμετέχουν 30 επίλεκτοι αθλητές ηλικίας 13 ετών από της Ενώσεις ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΧ , ΕΚΑΣΔΥΜ & ΕΣΚΑΣΕ. οι οποίοι και επιλέγονται από της Ομοσπονδιακούς Προπονητές μετά από πρόταση των Περιφερειακών Προπονητών.
CAMP ΝΟΤΟΥ Συμμετέχουν 30 επίλεκτοι αθλητές ηλικίας 13 ετών από της Ενώσεις ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΣΚΑΗ, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ, ΕΣΚΚ, και της Τ.Ε. Δωδεκανήσου, Σάμου, Χίου & Λέσβου. οι οποίοι και επιλέγονται από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές μετά από πρόταση των Περιφερειακών Προπονητών.
ΔΙΕΘΝΕΣ CAMΡ- ΚOΛΙΝΔΡΟΥ: Το camp αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, αφού διεξάγεται υπό την αιγίδα της FIBA-Europe και σε αυτό συμμετέχουν 24 αθλητές, από 8 Ευρωπαϊκές Χώρες και 20 αθλητές επίλεκτοι από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές αυτοί θα στελεχώσουν την προεθνική ομάδα παίδων, η οποία και θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον ΣΕΠΚ και τις Ενώσεις πραγματοποιεί σεμινάρια προπονητικής για μικρές ηλικίες. Στα σεμινάρια συμμετέχουν προπονητές που απασχολούνται με την προπόνηση αθλητών ηλικίας Μίνι & Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: