ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

16 Μαΐ 2008

ΕΚΑΣΚ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ

Μέχρι 25/5 οι υποψηφιότητες


Στις 31 Μαΐου (6 μ.μ.) θα διεξαχθεί όπως είναι γνωστό η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ με βασικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Συγκεκριμένα θα εκλεγούν 11 τακτικά και μέχρι 6 αναπληρωματικά μέλη για το Δ.Σ.

Όπως επίσης 3 τακτικά και ένα αναπληρωματικό μέλος για την εξελεγκτική επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες για τις θέσεις των Τακτικώνή Αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής προτείνονται εγγράφως από τα τακτικά μέλη - Σωματεία ΕΚΑΣΚ, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι και την 25η Μαΐου. Μαζί με την υποψηφιότητα κατατίθεται και πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου κάθε υποψηφίου.

Τα υπόλοιπα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:

- Εκλογή προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης

- Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης

- Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

- Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού μέχρι 31/5/2008 - απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επομένη 1η Ιουνίου (11 π.μ.) στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.

Εν όψει της Γ.Σ. η ΕΚΑΣΚ ανακοίνωσε ακόμα τα εξής:

“Εφόσον κάποιο σωματείο επιθυμεί να αλλάξει τους μόνιμους εκπροσώπους του στην Γενική Συνέλευση, μπορεί να το πράξει εγγράφως 5 ημέρες πριν την διεξαγωγή της, δηλαδή μέχρι τις 26 Μαΐου.

Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει τρεις ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και θα ανακηρύξει τους υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες, τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και τους εκπροσώπους αυτών.

Σε περίπτωση που κάποιο σωματείο δεν έχει ορίσει εκπροσώπους, έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση από τον πρόεδρο ή τον γενικό γραμματέα αυτού, περιστάμενους αυτοπροσώπως, αποδεικνύοντας την ιδιότητά τους αυτή με επίσημα έγγραφα.

Ο ΟΦΗ με ανακοινωσή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη στήριξη της Ενωσης στον αγώνα με τον ΙΩΝΙΚΟ, αποφάσισε να μην στείλει εκπρόσωπο για την εκλογή μέλους της Ενωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: