ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

20 Μαΐ 2008

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄

O.Φ.Η. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ

Έκλεισε χθες η ομάδα παμπαίδων Α΄ του Ο.Φ.Η. και τον δεύτερο κύκλο αγώνων της τερματίζοντας ξανά πρώτη και χωρίς να σημειώσει καμιά ήττα.

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ δείχνοντας ότι ο προπονητής κ. Ροδουσάκης Γιάννης έχει κάνει άριστη δουλειά αλλά και οι μικροί αθλητές δείχνουν διάθεση να εφαρμόσουν αυτά που τους διδάσκει αλλά και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι μπάσκετ. Αξιοσημείωτο είναι ότι σ’ αυτή την ομάδα έχουν ενσωματωθεί φέτος αρκετά νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον κ. Ροδουσάκη δείχνοντας ότι μπορούν να συγκροτήσουν ένα φοβερό σύνολο που εκτός από καλό μπάσκετ θα παίξει πιεστική άμυνα στην αφασία, την τεμπελιά, την αποχαύνωση και τα λοιπά κακά και full επίθεση σ’ ένα αξιοπρεπή τρόπο ζωής που έχει επίκεντρο τον αθλητισμό, που βάζει στόχους και τους επιτυγχάνει που αγαπάει το μπάσκετ και τις χαρές της ζωής.

(Γιάννης Ροδουσάκης)

Όλη τη χρονιά μας χάρισαν απίστευτες συγκινήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από τη Σητεία ως τα Χανιά παίζοντας καθαρά και πολιτισμένα σεβόμενοι τους αντιπάλους, τους διαιτητές και τους θεατές.

Όλη τη χρονιά δεν έγινε καμία παρασπονδία στους αγώνες του Ο.Φ.Η. τόσο από τους μικρούς αθλητές, (που φαίνονταν μέγιστοι σε νοοτροπία) αλλά και από τους γονείς τους που ακούραστοι έφτιαξαν μια δεύτερη δυνατή ομάδα που στήριζε και εμψύχωνε πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια.

Θέλω ακόμα να αναφερθώ στους διαιτητές, που σ’ αυτή τη χρονιά φάνηκε, όλα τα παιδιά να κάνουν φοβερή προσπάθεια να ανεβάσουν το επίπεδο τους, καταφέρνοντας να σταθούν άξια στους αγωνιστικούς χώρους, αποτρέποντας διενέξεις και αντιπαραθέσεις που σίγουρα δεν έχουν θέση στο άθλημα.

Σημαντικό ρόλο για την πορεία της ομάδα μας έπαιξε το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Φ.Η. στο Β.Α.Κ. που σίγουρα με σωστή διαχείριση μπορεί να βοηθήσει να βγουν τα νέα ταλέντα της πόλης μας για να στελεχώσουν αργότερα την μεγάλη ομάδα μπάσκετ του Ο.Φ.Η. που πρέπει να σημειώσουμε ότι από φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄ εθνική κατηγορία αφού αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Γ΄ εθνικής κατηγορίας παίζοντας εξαιρετικά και χαρίζοντας μας πολλές συγκινήσεις .

Αφού ευχαριστήσω τους μικρούς αθλητές της ομάδας μας για την υπευθυνότητα που έδειξαν στις προπονήσεις και στα μαθήματα τους όλο το χρόνο, για την πειθαρχία στους αγώνες, για την ψυχική υπεροχή τους για το πάθος και την αγωνιστικότητα τους, τον προπονητή τους κ. Ροδουσάκη (μεγάλο δάσκαλο, προπονητή και εμψυχωτή), τους ηρωικούς γονείς για την υπευθυνότητα και τον πολιτισμό τους, τους διαιτητές για την πρόοδο και την συμπεριφορά τους, τους ανθρώπους της γραμματείας και τους υπεύθυνους των γηπέδων, θα καλέσω την ΕΚΑΣΚ να βρει ημερομηνίες για να γίνει το Final four των παμπαίδων Α΄ μια πραγματική γιορτή του Κρητικού μπάσκετ.

Κουδουμάς Γιώργος

Έφορος Ακαδημίας μπάσκετ Ο.Φ.Η.

ΥΓ.1 Κάντε τα παιδιά σας μέλη της οικογένειας της Ακαδημίας μπάσκετ του Ο.Φ.Η..

Επισκευτήτε τα ανοικτά γήπεδα-προπονητήρια μπάσκετ στην οδό Εφόδου (ΚΤΕΛ Χανιόπορτας) τηλ: 2810 256600 κάθε απόγευμα 18:00-19:00 Υπεύθνος κ. Μανιουδάκης Γιώργος ή το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Υ.Γ 2.Το συγκεκριμένο άρθρο έπρεπε να είχε σταλεί την Κυριακή 18/05/08 αλλά για τεχνικούς λόγους παραλήφθηκε σήμερα, οπότε και το δημοσιεύομε. Οι φωτογραφίες ειναι δικιά μας πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: