ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

15 Οκτ 2008

B¨ Εθνική...Ο ΟΦΗ ......δαγκώνει.

Το αντιγράψαμε από το www.basketblog.gr γιατί μας έκανε τρομερή εντύπωση.Διαβάστε για την αμυντική του λειτουργία στην πρεμιέρα με τον Αμύντα:
"

Ο ΟΦΗ "δαγκώνει"

Της Αθηνάς Πατρινού
13/10/2008
Sample ImageΑν το είχε πετύχει ομάδα της Α1 κατηγορίας, από χθες όλες οι αθλητικές εκπομπές θα "έπαιζαν" το θέμα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά, αλλά πέτυχε ένα υψηλού επιπέδου επίτευγμα. Ένα ρεκόρ, που τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει όμοιο. Ένα ρεκόρ από αυτά που λατρεύουν οι προπονητές...

Χθες, κόντρα στον Αμύντα δέχθηκε σε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο δύο πόντους και αυτούς με βολές. Αυτό σημαίνει ότι για μία ολόκληρη περίοδο δεν σημειώθηκε καλάθι! Διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος, αλλά πρόκειται για ρεκόρ στις εθνικές κατηγορίες και βέβαια πρόκειται για μια εξαιρετική αμυντική επίδοση της ομάδας του Στέφανου Δέδα.

Λένε πως η επίθεση είναι θέμα ημέρας και η άμυνα θέμα διάθεσης. Οι "Κρητικοί" έδειξαν μεγάλη διάθεση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως έπαιζαν εκτός έδρας, το ρεκόρ τους αποκτά μεγαλύτερη σημασία και αξία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: