ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

11 Οκτ 2008

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚ.
Το κύριο χαρακτηριστικό της αγωνιστικής αυτής, είναι το γεγονός ότι 4 ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, δίνοντας άλλο ενδιαφέρων στην κορυφή.
  • Την νίκη της ημέρας , σημείωσε σίγουρα ο ΟΦΗ στα Χανιά επί του πρωτοπόρου ΚΥΔΩΝ, όπου με μια σπουδαία εμφάνιση ,έφυγε με το "ροζ" φύλλο αγώνα στις αποσκευές του.
  • Ο ΑΓΟΡ ισχυρός πάντα στην έδρα του κέρδισε τον Ηρόδοτο , και επανήλθε στην κορυφή, έστω και με άλλους συγκάτοικους.
  • Το Ηράκλειο βγήκε νικητής στο "τοπικό" ντέρμπι με τον Εργοτέλη και ξαναγύρισε κι αυτός στην κορυφή της βαθμολογίας.
  • Τέλος "σεφτέ" στις νίκες έκανε ο Α.Ο.Ιεράπετρας μέσα στην Χερσόνησο και ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας.
  • Στην Β΄κατηγορία ο νικητής της αγωνιστικής αυτής ήταν σίγουρα το Ακρωτήρι ,(που κράτησε ψηλά το λάβαρο των Χανιώτικων ομάδων, όντας η μοναδική που νίκησε) που κέρδισε στην έδρα του Φιλαθλητικού.Στα αξιοσημείωτα το πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στον Αγ.Νικόλαο ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και ΓΙΟΥΧΤΑ Αρχανών.Και οι δύο ομάδες προσπαθούν πολύ σε αυτό το πρωτάθλημα ,με πενιχρά μέσα και ειναι αξιοι συγχαρητηρίων.
Αναλυτικά...................
ΚΥΔΩΝ-ΟΦΗ 53-66
Επιβλητική εμφάνιση για τον ΟΦΗ μέσα στον Κλαδισσό, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού .
Το τζάμπολ
Παίζοντας σπουδαία άμυνα και χρησιμοποιώντας το ατού στην επίθεση (το τρίποντο) ,κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη πολύτιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Βγαίνοντας από το κλειστό ,έχοντας στις αποσκευές τους την νίκη.....
Δεν έπεισε ο ΚΥΔΩΝ μια εβδομάδα μετά την νίκη του επί του ΑΓΟΡ στο ίδιο γήπεδο .
Τα δεκάλεπτα: α , 11,17 β, 32-35 (ημ.) γ, 44-48, δ, 53-66 (τελ.)
Διαιτητές: Γκέηλ,Κουτσοπεράκη
ΟΦΗ(Πινακουλάκης):Καρακωσταντάκης 13 ,Ξενάκης 8(1) , Βλατάκης 9(3) , Σαραντής 5(1) , Παντατοσάκης 6(1), Ντάλλας, Σκεπασιανός Κ. ,Σκεπασιανός Η. 9 ,Κουμάκης 5(1), Φραγκιαδάκης , Νικηφόρος 6 , Βαμβουκάκης 5(1) .
Κύδων(Δ.Ιωαννίδης):Γουρνιεζάκης 5,Κλεισιάρης 9,Αρτεμάκης 9,Μποπμπουδάκης ,Παπαδόπουλος 7,Κατσουλάκης 2,Μανίγκοτιτς ,Ντουντουλάκης ,Σκαραντωνάκης 4,Κοκολάκης ,Γεωργιλάκης 3,Σπανουδάκης 13 .



Μικρά..........μικρά................
  • Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων δήλωσε:"το μυαλό μας ήταν έξω από το γήπεδο.Νομίζαμε ότι επειδή κερδίσαμε τον ΑΓΟΡ θα κερδίζαμε όλα τα ματς.Δεν είναι έτσι.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά.Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ".

Ο.ΔΙωαννίδης δίνει οδηγίες
  • Ο Α.Πινακουλάκης αντίθετα λιτός όπως πάντα στις δηλώσεις του τόνισε:"Συγχαρητήρια στα παιδιά.Κερδίσαμε το ματς ενώ είχαμε 29 φάουλ!!!!".
  • Άλλο ένα μικρό 97αρη πήρε στην 12αδα ο Α.Πινακουλάκης ,δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς να αποκομίσουν εμπειρίες.
  • Μπάχαλο έγινε το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, γεγονός που προκάλεσε την "μήνη"οπαδών και προπονητών , ευτυχώς όμως η γραμματεία το διευθέτησε.

Η Γραμματεία του αγώνα
  • Μετά το τέλος του παιχνιδιού η αποστολή της ομάδας γευμάτισα σε Ταβέρνα στην περιοχή" Αγ.Αποστόλους" λίγο έξω απο τα Χανιά.Το κρασί έρρε αφθονο, το κέφι πολύ και τα πειράγματα έδιναν κι επαιρναν.
Έτρωγαν σίδερα μέσα στον αγώνα, στην ταβέρνα όμως ????????

Κουμάκης, Σκεπασιανος μεταξύ τυριού και αχλαδιού. Οι μαμάδες των παιδιών έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας....
Μετά το φαΐ και λίγο χαρτάκι...........
  • Ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο κόουτς του ΟΦΗ αφού το πρωί της Πέμπτης 16-10 θα κάνει το πολύωρο ταξίδι για την Αμερική χάρη στην υποτροφία την οποία κέρδισε από τον Σ.Ε.Π.Κ.
Χαρούμενος θα ταξιδέψει στην Αμερική ο κόουτς

Χερρονάσιος - ΑΟ Ιεράπετρα 21-99

Πηγή:www.ierapertabc.gr
Την πρώτη της νίκη πέτυχε η παιδική ομάδα του ΑΟ Ιεράπετρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, συντρίβοντας εκτός έδρας τον Χερρονάσιο.
Δεκάλεπτα: 5-25, 5-25, 3-16, 8-33
Χερρονάσιος (Λαγουδάκης) : Κανταρης, Καλιακάτης 1, Στεφανάκης Χρ., Κυπριωτάκης, Στεφανάκης Κ., Χαμαλάκης, Παπουτσάκης 4, Σκουλούδης 9, Μουντράκης 7.
ΑΟ Ιεράπετρα (Γαϊτανάκης) : Αθενάκης 10, Βασιλειάδης 38, Κουφάκης 3, Βελημβασάκης 4, Μάλλιαρης 13(1), Τσικνίδης 5, Van de Built 4, Γιαννακουδάκης 9(1), Μαλαθράκης 3(1), Παπαδάκης 8.
Εργοτέλης-Ηράκλειο 45-50

Τα δεκάλεπτα : 19-25, 33-37, 39-44, 45-50

Πηγή φώτο:www.kretaworldbasket.blogspot.com
"Δραπέτευσε" με την νίκη από την Αλικαρνασσό το Ηράκλειο ,επικρατώντας του Εργοτέλη με 50-45.Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ δυνατοί κάτω από την ρακέτα ,ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και το κράτησαν έτσι μέχρι το τέλος.Οι γηπεδούχοι αντίστοιχα, βγήκαν πολλές φορές με "ελεύθερο" σουτ αλλά ήταν άστοχοι.
Διαιτητές: Γαλανόπουλος,Σμυρνάκης.
Εργοτέλης:(Καρλάφτης).Σκανδαλος Χ.18 ,Καραπιδάκης 10 (1) ,Κοκιάδης 5(1),Ράπτης 3(1),Καρλάφτης 6(1),Παπαδογιαννάκης 2,Τζαρδής,Τσιρίτας.
Ηράκλειο:(Πετράκης).Ρυακωτάκης 2,Κολυβάκης5,Χαρωνιτάκης Ν.,Λογοθέτης 2,Καρπουζάκης 9,Χατζηδάκης 3,Παπαδάκης 4,Φραγκιουδάκης 12,Αράπογλου,Πυνηρτζής 2,Αυγουστάκης 11,Μπαρελιέ.
Β΄Κατηγορία
Φιλαθλητικός-Ακρωτήρι 44-69
Αναγέννηση-Δειλινό 74-29
ΑΟΑΝ-Γιούχτας 39-35
Ανδρογέας-Νεάπολη 77-28
Εύκολη η επικράτηση για την ομάδα του Ακρωτηρίου κέρδισε το υποτιθέμενο ντέρμπι και παρέμεινε πρώτο, μαζί με την Αναγέννηση.
Ο Λουλουδάκης του Ακρωτηρίου
Διαιτητές :Γαλανόπουλος Σμυρνάκης
Τα δεκάλεπτα:10-18 ,18-37, 31-60, 44-69

Δεν υπάρχουν σχόλια: