ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

3 Οκτ 2008

ΠΑΙΔΕΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΠΟΛΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.

Η τρίτη αγωνιστική διεξάγεται το Σάββατο στους παίδες ,με παιχνίδια που έχουν χαρακτήρα ντέρμπι.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Στις 13.οο στον Κλαδισσό διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής ,ανάμεσα στον Κύδων
και τον ΑΓΟΡ.Ο νικητής της αναμέτρησης αυτής θα πάρει" θέση οδηγού" στην κούρσα του πρωταθλήματος.Αναμένεται με ενδιαφέρων το παιχνίδι.
Στο ΒΑΚ στις 15.00 ,θα διεξαχθεί ένα άλλο ντέρμπι, τοπικό αυτή την φορά ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες.Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί των εκ των πρωτοπόρων την ομάδα του Ηράκλειο.

Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.Όσοι βρεθείτε στο ΒΑΚ εκείνη την ώρα θα αποζημιωθείτε από το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες.
Στις 16.00 στην Ν.Αλικαρνασσό ο δυνατός φέτος Ηρόδοτος φιλοξενεί τον αποδυναμωμένο φέτος Χερονάσσιο.Ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων θα τον διατηρήσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος στο Κλειστό της Ιεράπετρας η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Εργοτέλη.Σκοπός των γηπεδούχων να πανηγυρίσουν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα φέτος.Ώρα έναρξης στις 17.00.
Β΄ΟΜΙΛΟΣ
Χωρίς ντέρμπι συνεχίζεται η αγωνιστική αυτή για τον Β΄όμιλο.
Στον Παζινό στο κλειστό του Ακρωτηρίου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ανδρογέα στις 16.00.Με νίκη η γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή.
Στο Λίντο στις 12.00 ο εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Δειλινού αντιμετωπίζει (με σκοπό την διατήρησή του στην κορυφή) τον Φιλαθλητικό στο πιο ενδιαφέρων παιχνίδι της αγωνιστικής.
Στον Αγ.Νικόλαο θα ταξιδεύσει η εκ των πρωτοπόρων Αναγέννηση ,όπου στις 13.00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ.
Τέλος στις 16.οο ο Γιούχτας στις Αρχάνες φιλοξενεί την Νεάπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: