ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

7 Ιαν 2009

ΑΓΟΡ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ....ΑΓΑΠΗΣ


Επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου και Πρωτοχρονιάτικου Street Happening «ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ», του Ρέθυμνο Aegean, σε συνεργασία με το γραφείο εκδηλώσεων «Πρότασις», της Λιάνας Γεωργοπούλου.
Η διοίκηση, οι αθλητές του Ρέθυμνο Almeco, όπως και ο Φώτης Τακιανός με τους συνεργάτες του, συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Street Happening «ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ» στην γωνία της Πλατείας Μητρόπολης & Αρκαδίου.Η διοίκηση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό τον 1000€, το οποίο και θα παραδοθεί στον Μητροπολίτη Ρεθύμνου για τους συλλόγους “AΓΑΠΗ” και “ΕΛΠΙΔΑ”. Οι διοίκηση ευχαριστεί επίσης την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την ΠΡΟΛΗΨΗ των ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση του Ρέθυμνο Aegean, συμμετείχε και η «πρωτοβουλία πολιτών Ρεθύμνου» για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Τα έσοδα της παραπάνω εκδήλωσης θα δοθούν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου.
Κινήσεις που αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και το άνοιγμα που κάνει στην κοινωνία του Ρεθύμνου.

Πηγή:www.Agor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: