ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

22 Ιαν 2009

ΣΑΝ.......ΣΗΜΕΡΑ

Το σημερινό σαν σήμερα έχει αφιέρωμα εν όψει All Star Game που θα γίνει την Κυριακή παλαιότερα all star.Αυτο που έγινε στις 11/2/2007 και το δημοσίευσε η εφημερίδα 'ΠΑΤΡΙΣ" την επομένη.
Παρεμπίπτοντος κι ένα σχόλιο για την Ένωση.Γιατί δεν βραβεύουν κι αλλες ομάδες εκτός απο το Αρκάδι?Ο ΟΦΗ είχε δυο συνεχόμενες ανόδους και διεκδικεί μια τρίτη,ο Α.Ο.Ιεράπετρας το Δειλινό δεν αξίζουν βράβευση?Σας πρότειναν να έρθει ο κορυφαίος Κρητικός αθλητής (Γλυνιαδάκης).Γιατί δεν το κάνετε να δουν τα παιδια της Κρήτης ένα ίνδαλμα.Επίσης νομίζω οτι πρέπει να γίνει και σε άλλη πόλη της Κρήτης.Για την ώρα διεξαγωγής το μόνο που έχω να πω είναι οτι θα αφήσω τα..."πανηγύρια" και θα παω στον πραγματικό αγώνα.Στο ΒΑΚ....
Αντιγράφω απο το αρχείο της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ":


Χειροκροτήθηκαν...
ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ALL STAR GAME ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ

Τις προσπάθειες των παικτών και τους βραβευθέντες χειροκρότησαν οι 200 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν το All Star Game της ΕΚΑΣΚ που έγινε στο κλειστό του “Λίντο”.

Στην καθιερωμένη γιορτή του Κρητικού μπάσκετ η “Ανατολή” έχοντας πιο έμπειρους παίκτες νίκησε τη νεανική “Δύση” με 85-71.

Τα 10λεπτα: 17-14, 42-28, 63-43, 85-71.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Ευαγγελινού, Χαλκιαδάκη Μ. και της Κουλγιεράκη.

ΑΝΑΤΟΛΗ (Δημητριάδης, Γαλυφιανάκης): Τσούγκας 2, Φασουλάκης 9 (1), Κουρουζίδης 4, Κουμιανάκης 21 (2), Κασαβέτης 4, Φούσας 4, Οικονόμου 16 (2), Σηφάκης 2, Σταματάκης 4, Βεργετάκης, Γρύλλος 3 (1), Φαρμάκης 16 (3).

ΔΥΣΗ (Γκιουλέας): Ξεπαπαδάκης 3, Μαραυγάκης 3 (1), Μπαγάκης 8 (2), Λεκάκος Θ. 9 (2), Καρατζέτζος, Σκαμνάκης 2, Κρασουδάκης 4, Τσαγκαρούλης, Λιονάκης 4, Η. Λεκάκος, Τσάμπας 19, Λαμπαρδάκης 19 (2).

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Γιώργος Χαλαμπαλάκης τόνισε ότι... “τα πρωταθλήματα την περυσινή χρονιά στέφθηκαν από επιτυχία όπως και το αναπτυξιακό μας δίνοντας βάρος στις μικρές κατηγορίες και προσδοκούμε ανάλογα αποτελέσματα”. Ο γ. γραμματέας της Ένωσης κ. Λεβέντης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς ενώ την παρουσίαση του τελετουργικού είχε ο αντιπρόεδρος κ. Ελευθεριάδης. Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των επάθλων στους περυσινούς πρωταθλητές.

Η Ιεράπετρα κατέκτησε το πρωτάθλημα ανδρών με τον κ. Ροβυθάκη να παίρνει το Κύπελλο από τον βουλευτή κ. Ματζαπετάκη. Το Αρκάδι στις γυναίκες εκπροσώπησε ο κ. Πολιτάκης ο οποίος πήρε το Κύπελλο από τον βουλευτή κ. Κεγκέρογλου όπως επίσης και στις κορασίδες αλλά το Κύπελλο έδωσε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Δραμητινός.

Ο κ. Φακουκάκης, εκ μέρους του “Ηράκλειο” στις νεάνιδες πήρε το Κύπελλο από τον αντιδήμαρχο κ. Δροσίτη.

Η ΕΚΑΣΚ τίμησε τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο κρητικό μπάσκετ. Συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΑΓΟΡ Νίκο Σαραντινό (την πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Χαλαμπαλάκης), τον παλιό παράγοντα του Ηροδότου Μάνθο Μαλαμά (την απονομή έκανε ο γ. γραμματέας της Ένωσης κ. Λεβέντης) και τον ιδρυτή της Λυγιάς Ιεράπετρας Γιάννη Ροβυθάκη (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Ελευθεριάδης).

Στον διαγωνισμό τριπόντων πήραν μέρος 12 αθλητές. Στον τελικό πέρασαν οι Λαμπαρδάκης του Κύδωνα και ο Φαρμάκης του ΟΦΗ. Νικητής με 9 β. έναντι 8 του αντιπάλου του αναδείχθηκε ο Λαμπαρδάκης. Στα καρφώματα πήραν μέρος τρεις αθλητές του Κύδωνα. Ο Λιονάκης πήρε τη νίκη με 139 β. και ακολούθησαν Λαμπαρδάκης (127 β.) και Τσαμπάς (12 β.). Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Ντέμης Ευαγγελινός, Μανώλης Σηφομιχελάκης, Μανώλης Κατσελής, Μανώλης Δημητριάδης και Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: