ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικοινωνήστε στο........

heraklionbasket.kreta@gmail.com

Επίσημοι χορηγοί: "SIVA TRAVEL- CAFE ΑΡΩΜΑ -S/M ΧΑΡΜΑ "

8 Ιαν 2009

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΦΗ

Μετά την ξεκούραση των αθλητών των ακαδημιών λόγω των των εορτών, ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του ΟΦΗ.Ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τους ΕΦΗΒΟΥΣ-ΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' στις προγραμματισμένες τους ώρες για προπόνηση με τους προπονητές τους.Μάλιστα οι Παμπάιδες Α' έχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή αντιμετωπίζοντας στο Αρκαλοχώρι την τοπική Αναγέννηση στις 13.00.
Οι Παμπαίδες Β' ξεκινούν τις προπονήσεις την ΤΡΙΤΗ 13-01-2009 στην προγραμματισμένη τους ώρα προπόνησης ,ξεκινώντας την προετοιμασία για το πρωτάθλημα που ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου. Παμπαίδες Β' 2007-08
Το σημαντικό όμως έιναι οτι για πρώτη φορά ξεκινά το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει την Δευτέρα 13-01 09 στο ΒΑΚ στις 19.00 τον ΑΓΟΡ.Στο πρωτάθλημα αυτό προπονητής της ομάδας των ΝΕΩΝ θα είναι ο Γ.Γωνιωτάκης και μπορούν να συμμετέχουν αθλητές γεννηθέντες απο το 1987 εως το 1993 .Σύμφωνα με την διάταξη αυτή μπορούν να συμμετέχουν και δυό αθλητές απο την ανδρική ομάδα του ΟΦΗ οι Λαγουδάκης και Αποστολίδης.
Ευχόμαστε για το πρωτάθλημα αυτό που είναι μια καινοτομία της ΕΚΑΣΚ να βοηθήσει πραγματικά το Κρητικό μπάσκετ , που το έχει τόσο ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: